Projekt 44 av 849

Torsdag. En ledig dag mitt upp i allt jobb. Ledig? Ja det kanske är att ta i lite. Senaste veckorna har varit hyfsat fyllda med jobb. Idag blev det i alla fall några lediga timmar. IKEA och en "fikastund" på Torp.

Dagens projekt har bestått av: fixa dator, handla cd-ställ och ramar, snickra flyer, fylla mp3-spelare och installera skrivare.

Datorn är nästan fixad. Formaterade den i tisdags och sen dess har inget fungerat som det ska. Hur sjukt tråkigt är det inte att installera om alla program? Jag har hur som helst fått ordnat de viktigaste. Typ Photoshop och Illustrator så att man kan jobba någorlunda normalt. En flyer för första hårdrocksgruvan är tillverkad. Om än något slarvigt men det var dags nu.

Cd-ställ och fotoramar är inköpta. IKEA är verkligen fina fisken i många avseenden. Som vanligt blev det ungefär dubbelt så dyrt som det var tänkt att bli. Cd-stället är ihopmonterat. Nu ska bara skrivaren installeras så det kan bli lite foton i ramarna. Bara installeras? Saker har en tendens att inte fungera som de ska. Nu har Tomas dessutom varit duktig och köpt en trådlös nätverksskrivare. Alla som tror att det kommer strula räcker upp en hand.

Och snart har vi fyllt en mp3-spelare med musik också. Då ska den levereras till Butlers. Eller Harrys. hur som helst så ska nog Tomas unna sig en öl. Sen blir det till att gå hem och bråka med skrivaren. Eller var det den som skulle bråka med mig?

Musik och film ska sorteras också. Får nog bli ett helgprojekt tror jag.

40 year old virgin är en rätt sopig film faktiskt.

Hårdrock!!


Tom Petty - Refugee

Kommentarer
Postat av: chrisse

Ett gäng händer upp

2008-08-16 @ 01:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0