Ridå!

Jaha. Så var den här hockeysäsongen över. En fruktansvärt märklig säsong. På pappret har vi ett av Sveriges bästa lag. När vi spelar som bäst är vi Sveriges bästa lag. Men det händer ju tyvärr allt för sällan. Man skulle kunna sammanfatta Frölundas säsong genom att jämföra den med Thomas Anderssons domarnivå.

Har fått sova en stund på dagen. Det lär behövas i och med att man gick upp klockan sju och ska vara vaken till klockan åtta imorgon bitti. Det är kul med lite udda aktiviteter. Och dessutom bjuds det på kaffe och macka hela natten plus att Magnus tar med Risk. Heja heja. Återstår bara att se om det funkar likadant med dagens ungdom som det gjorde för Tomas för 15 år sedan.

Portugal-Sverige ikväll. Eftersom vi börjar dagisarbetet klockan 22 så får vi förlita oss på metal-blastern. Jag stog på löparbandet på gymmet idag och funderade lite på hur min startelva skulle se ut. Och jag kan säga att den är inte helt överrensstämmande med förbundskapten Lagerbäcks elva. Nu bjuds vi på ganska många skrällar. Den största är väl att Adam Johansson ska ta hand om Christiano Ronaldo. Nu brukar ju han filmstjärnan vandra rätt mycket över planen så att de flesta kommer ställas mot världens bäste men det är ändå Adam Johanssons uppgift från skratch. Sen Samuel Holmén till vänster och Rasmus Elm till höger på mitten är också lite skräll. Nog för att jag vill ha med Elm men jag vet inte om jag satt honom till höger. I övrigt hade jag nog bara spelat Petter Hansson i mittlåset med Mellberg istället för Majstorovic.

Till nästa säsong så måste det införas fyr-domar-system i elitserien. Om det saknas pengar för att ha det i serielunken så får det väl räcka med slutspelet då. Håller tummarna för ett snabbt beslut innan finalerna i år.

Mitt tips är att Färjestad kör rätt över HV71. Fast å andra sidan så har mina senaste tips stämt så där.

Tror tyvärr att Adam Johansson kommer bjudas på en 90 minuter lång berg-och-dalbana som han inte är beredd på.

Hockeyn är slut för i år så nu pratar vi inte mer om det!

Ha en sjukt bra lördag kompisar!

Over and out.


Jethro Tull - Aqualung

I väntan på nästa OS



Lördag morgon och ur sängen klockan sju. Känns väl egentligen sådär vettigt med tanke på att jag jobbade igår. Men jag har gett mig lite den på att jag ska försöka lära mig tjusningen med F1. Första kvalet inför årets säsong har bevittnas men Tomas är nog inte särskilt mycket klokare. Jag får nog försöka haka på min fanatiske polare Magnus någon eller några gånger om det ska bli ordning på det. Vilka håller jag på då? Svår fråga. Kan nog inte svara på det faktiskt.

Hur var det på Butlers (eller Bulten som vissa vill kalla det) igår då? Som vanligt så fanns både ups and downs. Kvällen slutade dock på ungefär samma sätt som vanligt. Minus tio personer i lokalen och Just Idag Är Jag Stark på stereon. Det blir ändå bättre och bättre. Känns som att folket kommer upptäcka att Butlers är ett väldigt bra alternativ till alla andra krogar. Hos oss slipper ni i alla fall lyssna på "radio" hela kvällen.

Hockey. Egentligen har jag inte lust att fortsätta men jag har väl inget val. Frölunda möter HV idag. Borta. Förlust och säsongen är över. Är det någon mer än jag som inte riktigt förstod vad som hände i veckan? Först spelar vi en alldeles lysande match i måndags och slår HV i Jönköping. Då såg de blå helt slutkörda ut. Misstänker att det var fler än mig som räknade iskallt med två raka i Scandinavium på onsdag och torsdag. Nu blev det två raka. Förluster. Kan inte uttala mig om matchen i onsdags eftersom det blev quiz då istället. Men i torsdags. Spelar vi så även idag så kommer HV få en ganska enkel resa.

Snart dags att packa trunken. Träning ska det bli så här på lördag förmiddag. Fredda och Bullen har fått för sig att klockan nio är en bra tid att träna. Och vem är jag att säga emot. Bara att lyda.

Idag är annars en stor sova-dag. Klockan 22 ikväll ska vi (rockstad.se) befinna oss på Kulturskolan. Det är final i Musik Direkt här i stan och föreningen har åtagit sig att vakta kidsen så att de inte gör för mycket dumt. Fram till åtta imorgon bitti ska vi vara barnvakter. Tomas har varit med förr så om inte så mycket har ändrat på sig kommer vi nog få att göra i natt. Magnus skulle dock ta med Risk så det kan nog blir en trivsam natt. Dock väldigt lång känns det som.

För vänskapens skull så får jag väl säga att jag håller på Ferrari. Fast det är lite lockande att hålla på det där nya stallet vad det nu hette. De är nya. Tomas är ny. Verkar logiskt.

Kom igen nu då. 4-1 till Frölunda idag då!!!

Och ikväll lirar vi ju vm-kval mot Portugal. Har nästan helt glömt faktiskt. Ska ta mig en funderar medans jag tränar på hur jag vill att det svenska laget ska se ut.

Så här såg gårdagens playlist ut: http://open.spotify.com/user/rokkstar/playlist/4AYxWWVyezIAavyZGaaCB7

Tomas önskar er en fantastisk lördag!


Airbourne - Too much, Too Young, Too Fast

Upphetsande?



Den bilden mötte mig idag. Alltså. Jag har ju lite ont i vissa kroppsdelar efter gårdagen så man kanske inte ska klaga när det blir bil till jobbet. Men det är ändå trist.

Vill inte skriva det  men känner att jag måste. Idag skäms jag för att vara frölundait! Fy fan (rent ut sagt) vad dåliga vi var igår. Ärligt? Orkar inte kommentera det mer just nu. Kommer en längre text i eftermiddag tänker jag.

Ikväll lirar herr Sandström plattor på Butlers. Som vanligt på fredagar. Kom dit vet jag. Känner på mig att det kommer bli grymt ball ikväll.


Twisted Sister - Burn In Hell (live @ Wacken 2003)

Idag är det på riktigt!!

Sweden RockTorsdag. En trött torsdag. Får jag skylla mig själv? Ja absolut. Efter jobbet igår tänkte jag ta en kopp kaffe på Butlers och bara snacka lite skit. Nu blev det ju inte så. Fahlén satt ensam vid ett bord så jag var ju helt enkelt tvungen att göra honom sällskap. Och naturligtvis var jag tvungen att ta en Hof. Som snabbt blev två. Och tre. Ja ni kan säkert räkna ut fortsättningen själva.

Vet inte om jag har lust att skriva om hockey idag. Vad var det som hände? 1-6 mot HV. Jag är faktiskt lite nöjd över att jag inte gick hem och kollade på matchen. Dels slapp jag sittahemma och bli förbannad. Och sen vann vi quizen! Hur coolt är inte det?

Är sjukt nöjd över Spotify. Ifall någon skulle missat det.

Har hämtat min cykel idag. Min? Nej det är det ju inte. Jag har lånat Waljehorns cykel eftersom han ändå inte använder den. Lämnade in den för service förra veckan och idag var den tydligen klar. Så från och med nu ska det hojjas till och från jobbet. Känns bra att få någon form av motion eftersom större delen av dagen spenderas bakom ett skrivbord.

Nya tag idag. Skulle bli oerhört förvånad om vi inte ger HV en lavett av modell större idag. Dessutom förväntar jag mig lite jävlaranamma. Dags att smälla på. Får väl tippa 4-1 idag också.

Dagens Spotify: spotify:user:rokkstar:playlist:7qW5QYk42n4hk4od3jRQMW

Kan meddela att jag har en smärta på min stjärt. Det gör ont att cykla. Eller kanske inte just under själva cyklandet. Mer nu när man fått satt sig ner en stund. Här ska härdas!

Idag har även Christer tagit beslut om att det inte blir Graspop i år. Det lutar väldigt mycket åt Sweden Rock men än så länge är inget klubbat.

Och nu? Hockey och popcorn så klart!

Hårdrock på er.


Journey - Don't Stop Believin'

Hårdrock är bensin

Ska vi börja det här inlägget med att vara supersvensk och prata om vädret? Ja det tror jag nog. Känns grymt bra att våren har kommit. Okej att det kom lite snö natten till igår. Det skiter vi i. Solen skiner och det är väl en tio grader. Minst.

Ny match ikväll. Och nu kan Frölunda verkligen bevisa att vi ska ta finalplatsen. Matchen i måndags vanns ju relativt enkelt och 2-1 i matcher ska vi inte tappa. Eller? Nej det tycker jag inte. HV såg ruskigt trötta ut andra hälften senast. Frågan är om de lyckas samla energi på en dag. Och nu är det dessutom match två dagar i rad så vinner Frölunda ikväll vågar jag nästan lova att det är klart.

Den andra serien då? Det finns inte en janne att Färjestad missar final i år. Men frågan är hur det går där. Karlstads-pôjkarna har ju spelar åtta träningsmatcher medans Frölunda (för det blir väl vi i final) kommer att ha spelat minst tio slutspelsmatcher. Tror inte Färjestad är beredda på det.

Och hur bra är egentligen deras målvakt? Jonas Gustavsson satte både slutspels- och elitserierekord i måndags. Men det hade Honken eller Stefan Liv också gjort om de fått möte Brynäs och Skellefteå.

Punkt för sporten.

Tomas skaffade Twitter igår. Och ärlilgt så förstår jag faktiskt inte själva grejen. Twitter har blivit hysteriskt populärt bland medie- och kändisfolk. Men jag är rätt övertygad att om ett par månader så är det inte lika roligt längre. Jag ska nog avregistrera mig ikväll. Blogg och Facebook får faktiskt räcka.

Tog ett ganska stort beslut igår. No Graspop för Tomas i år. Nog för att det är Christer som bestämmer vilken festival vi ska åka på. Men jag tror inte han vill åka dit i år faktiskt. Får sikta in mig på Lamb Of God på Sonisphere istället. Och Sweden Rock då naturligtvis.

Ska vi snacka lite allvar också. Tomas är stor och stark. Mentalt. Jo oftast. Men ibland kommer det kommentarer som inte ens jag är beredd på. Onödiga kommentarer känns det som. Fick en sådan idag. Egentligen inget märkvärdigt utan mest Tomas som är känslig tror jag. Jag har blivit bättre med åren på att inte bry mig så mycket om vad folk säger. Eller tycker och tänker. Men ibland så.

Det musikaliska nätverket växer. Idag har det knutits kontakter i Lidköping. Det kan förhoppningsvis utmynna i lite tuffa band att plocka till staden. Och förhoppningsvis får vi bra backup och respons för våra sommarplaner. Hoppet är det sista som överger människan säger de ju. Och nu hoppas vi riktigt mycket.

4-1 till Frölunda ikväll. Känns det som något vi kan vara överrens om?

Spotify is da shit gott folk. Dagarna på jobbet bara flyger fram sen det kom hårdrock innaför dörrarna.

Idag lyssnar vi Saxon. För Saxon är världens bästa band.

En väldigt bra dag!!

Just nu när jag sitter här i min ensamhet och summerar födelsedagen är jag nästan mest nöjd med att jag inte drack igår. Dels var det ruggigt skönt att inte vakna upp schleten. Och sen hade nog dagen inte blivit lika "aktiv" som den varit med sprit på väg ut ur kroppen.

Dagen inleddes med lite guitar hero. Sen blev det potatismos och ugnstekt falukorv hos mormor och morfar. Mästerligt gott. Dessutom blev det massa över så matlådan till imorgon är räddad. Sen promenerade jag i det grymma vädret till Butlers och tog en kaffe med Tobbe och Micke innan det blev handboll. Kropps skulle spela till sig en plats i allsvenskan. Och det gjorde de ju. Men det satt långt inne. 27-26 tillslut efter upphämtning och vändning sista fyra minuterna. Sen fick jag avnjuta andra havleken av Liverpool vs. Aston Villa. Tråkig match det där. 3-0 i paus och sen 5-0 totalt. Så på de tre senaste matcherna har Pool gjort 13-1. Och det är på lag som Real Madrid, Man United och Aston Villa. Rätt okej facit. Sen blev det seger-öl och lite mat på Butlers med trevligt sällskap. Dagen ska avslutas med täcket i soffan. Och en bra film.

Måste säga tack här också för alla gratulationer idag. Dels via samtal och sms. Men även via mail, msn och Facebook. Vad hade vi gjort utan datorn? Hade 61 nya händelser när jag loggade in på Facebook. 54 var grattis-meddelande. Tro det eller ej men lite rörd blev jag.

Rörd med upp framför (upprörd med andra ord) blev jag däremot igår när en kompis trodde att det var jag som skrikit ut "må socialnämnden brinna i helvetet". Nummer ett så slutade jag på GG i höstas så det kunde omöjligt vara jag. Och sen. Varför skulle jag säga något sådant överhuvudtaget? Jag är ju ändå 31 och lite mer mogen än att hålla på med sånna dumheter. Fast det är klart. Jag var ju bara 30 förra lördagen.

Sen måste jag berätta om ballaste presenten. Fick ett paket på posten i fredags. Från Norge. Nyfiken? Ja Tomas är alltid grymt nyfiken. Det var Susanne som hade vänligheten att skicka ett paket med Veet. Alla flickor vet ju vad det är men för boysen; det är vax! Storyn är att på Graspop (tror jag det var) ifjol fick Susanne syn på min rygg. Jag är ingen apa utan stoltserar med två fläckar. Dem ville naturligtvis Susanne vaxa bort vilket jag i ett dimmigt tillstånd sa ja till. Nu, snart ett år senare, verkar det som att jag ska få äta upp det. Men man är väl man!?

Liverpool är världens bästa klubblag för tillfället. Basta!

Grattis Kropps! Nu håller vi tummarna för att damerna kvalar sig kvar i elitserien.

Sista kvällen på GG ikväll. Som jag sagt tidigare så är det väldigt olyckligt för Uddevalla att ytterligare en krog stänger. Och jag tycker synd om de som jobbar där. För det är ju inte deras fel. Men samtidigt skrattar och njuter jag lite. Sjukt? Ja kanske.

Tack igen alla inblandade för en grymt trevlig och bra dag!

I salute you!


AC/DC - For Those About To Rock (live @ Donington '91)

Födelsedag minsann

Söndag. Söndag. Söndag! Och tänka sig. Det är ingen bakis-söndag. Skönt. Ska strax promenera upp till mormor och morfar för lite söndagsmiddag. Det var längesedan jag var och hälsade på nu och det skäms jag lite för. Vi bor ju ändå i samma stad och vad kan det ta. Max 20 minuter att gå dit.

Hade tänkt att se på Kropps sista match i division 1 idag. Förhoppningsvis vinner de mot H65 Höör och tar klivet upp i allsvenskan. Men nu blev ju helt plötsligt Liverpools match grymt viktigt. Missförstå mig inte. Det är alltid viktigt när Pool spelar. Men i och med att äckliga United fick stryk igår (när hände det två matcher i rad senast?) så har vi ju guldläge att haka på nu. Aston Villa kan bli en tuff nöt men det ska vi klara.

Sista kvällen för ett av de stora ställena i stan ikväll. Tråkigt? Ja alltså Uddevalla behöver ju verkligen inte bli av med ytterligare ett nöjesställe. Epitetet Sveriges tråkigaste stad är ruskigt nära. Men om jag sörger att GG får indraget serveringstillstånd. Nej absolut inte. Ger man sig in i leken får man leken tåla. Och nu har den gubben lekt färdigt. Man får liksom vad man förtjänar. Förhoppningsvis kan någon vettig människa ta över och göra något bra utav det. Men mest troligt är väl att det inte blir krogverksamhet alls i de lokalerna längre.

Ja och så har den där dagen kommit. Min mor blev lite irriterad på mig när jag sa att jag inte ville bli firad. Men ärligt. Jag blir  31 idag och hur viktigt känns det? Jag ska som sagt gå upp till mormor och morfar och få mig god födelsedagsmat. Det räcker för mig. Och om någon nu skulle känns sig tvingad så köp en trisslott eller något.

Måste erkänna att Dead By April - Losing You är en rätt så grym låt.

Och Kreators senaste Hordes Of Chaos sparkar riktigt mycket röv.

Sveriges tråkigaste stad. För det första. Vem är det som bestämmer det? Sen vem är det som bär ansvaret för att en stad är tråkig? De som försöker driva olika nöjesverksamheter men inte får något gehör? Stadens politiker? Eller kanske stadens invånare som bara gnäller? Jag vet vad jag svarar.

Hårdrock på er vänner!


Kreator - Hordes Of Chaos

Två delar sport och en del hårdrock

Tisdag. Normalt sett en jävligt dålig dag. Fast idag känns det rätt bra. Misstänker att det har att göra med att det är ölkultur-afton på Bulters ikväll.

Nu var det ju ett tag sedan sist. Det har väl inte hänt så fantastikst mycket i Tomas liv. Har mest jobbat, sovit och tagit en och annan öl med lite goda vänner. Det finns dock fem saker att rapportera lite extra om.

¤ Metallica i Globen
Vi hade väl lite flyt eller hur man nu ska se det. Vi hade biljetter till lördags-giget. Det på söndag blev ju instället för er som missat det. Hur var det då? Jag måste nog säga "sådär". Det här var tredje gången jag såg gubbsen och det var nog faktiskt den spelning som var minst bra. Naturligtvis drar vår placering ner betyget. Högst upp (och då menar jag verkligen högst upp) i Globen satt vi. Ljudet var dåligt och det kändes nästan som att man satt på utsidan och tittade på. Lite som att ligga hemma i soffan och slänga på "Cunning Stunts". Sen var Kirk Hammet mästerligt dålig. Otight och ofokuserad. Och när han brände av ett solo på 23 sekunder höll jag på att somna.

Däremot så var Lars Ulrich på tårna den här gången. Riktigt kul att dansken för en gång skull kunde hålla takten. Någorlunda. Master Of Puppet, Harvester Of Sorrow och Sad But True gör att betyget ändå blir hyfsat.

¤ Real Madrid - Liverpool
Sjukt skön känsla att slå Real på bortaplan med 1-0. Den så bespottade Benayuon fick avgöra och var faktiskt helt lysande matchen igenom.

¤ Liverpool - Real Madrid
Okej vi hade 1-0 att gå på men Real är ett av väldigt få lag som kan göra fyra mål på tjugo minuter. På vilket motstånd som helst. Nu gjorde de inte det. Inte ett enda faktiskt. Däremot gjorde vi fyra och piskar Real med 5-0 över två matcher. Värdsklass!

¤ Man Utd - Liverpool
Det är alltid sjukt nervöst att åka till Old Trafford och spela. Man vet att man har chansen men allt som oftast slutar det med förlust. På sin höjd en pinne. Men det vi fick så i lördags var rena porren för oss fotbollsälskare. Pool spelade oerhört bra och slog äckliga United med 4-1. I deras egen borg. Det är löjligt stort.

¤ Kvartsfinalserien mellan Frölunda och Luleå
Många skrattade åt Ulf Dahlén och Frölunda när de valde Luleå. Visst åkte vi på storstryk i första matchen men sen tog Dahlén det där skrattet, skrynklade ihop det och stoppade tillbaks det i halsen på alla förståsigpåare. Fyra raka segrar och det var aldrig något snack.

Så där. fem mer eller mindre viktiga prylar ur Tomas senaste två veckor. Kankse inte helt oväntat att fyra var sport-relaterade.

Ett gäng nya band presenterade till Graspop. Lamb Of God, All That Remains och Children Of Bodom var tre. Tomas gnuggar händerna och tycker det börjar ordna upp sig.

Okej det var sämsta av tre. Men det är ändå Metallica vi pratar om så fyran är given. Inget att snacka om.

Sitter på världens segaste dator på jobbet som dessutom saknar ljud. Så idag slipper ni YouTube-klippet.

Hårdrock på er så länge!

One down..

..och mer to go!

För visso har första giget för året redan bevittnats men nu ska det liksom bli på riktigt. Metallica i (eller säger man på?) Globen. Ska bli jävligt ball. Avfärd imorgon klockan sju på morgonen. Ska bli intressant att se hur pigg man är med tanke på ellt vin som ska inmundigas idag i goda vänners lag. Men va fan. Man har väl varit på festival förut.

Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva förutom att det är grymt skönt att ta helg när det är torsdag. Har glidit runt på stan mellan de olika krogarna och tagit mig en öl varje ställe. Skulle egentligen tvättat ikväll men jag skiter liksom i det. Känns viktigare att packa. Och dricka vin. Orka springa nere i källaren.

Och nu har det minsann blivit dags att släppa nitarna lite och bänka sig framför tv:n. Luleå mot Frölunda i första kvarten. Norrlänningarna gjorde precis 1-0 i spel fem mot tre. Panik? Nej då. Vi vänder på det här.

Hoppas ni får en bra helg kompisar. Tomas ska med all säkerhet ha det.

Hårdrock som fan på er!


Metallica - Master Of Puppets (live in Seattle '89)

Name dropping

Tung dag idag. Fick inleda jobbet med att rätta till alla ordrar som gått fel igår. Och jag menar verkligen alla. Av c:a 100 ordrar hade 70 bytt ägare, 20 inte blivit inlagda alls och så tio stackare som då blivit rätt. Så förlåt om jag överdrev. Var färdig halv ett. Sådär kul. Sen har vårat kära datasystem bestämt sig för att jävlas idag också så det blir tidigt ut till jobbet imorgon.

Däremot har jag haft ett litet kändis-race på jobbet. Kändis? Ja döm själva. Förra veckan pratade jag med Roger Kyrös kusin. Ni vet Luleå hockeys tränare. Igår fick jag mig ett snack med Johan Harjus mamma. Han lirar i Luleå. Tyvärr så är han väldigt duktig och jag bad henne hälsa lycka till i slutspelet. Det ångrar jag nu. Idag fick jag Anton Strålmans tremänning i luren. Tydligen har de inte så mycket kontakt då hon trodde att han fortfarande lirade i Timrå. Hur många kändispoäng har jag skrapat ihop nu?

Har frenetiskt försökt lära mig att blogga från mobilen. Ska man behöva göra på något sätt som intstruktionerna inte säger? Någon som vet får gärna säga till.

Luleå i kvarten. Överraskande? Nja så där. Nu är det lätt att vara kaxig så här i efterhand men jag tippade faktiskt att vi skulle få just Luleå. Att Färjestad skulle välja Brynäs var lika säkert som amen i kyrkan. Och lika safe kändes det att Linköping skulle ta Skellefteå. Då återstod Luleå eller Timrå för oss. Och inget lag i hela elitserien vill ha Timrå i en kvartsfinal.

Fick även ett samtal från Eva Falk i Jönköping idag. Vem är det undrar ni. Inte en aning säger jag men med tanke på alla hockey-släktingar jag pratat med den senaste tiden så var det inte långt bort att koppla henne till Andreas Falk. Föredetta spelare i Hv71. Men nej där gick jag bet.

Och så till comebacken på gräsplan. Det kommer nog tyvärr inte hända. Jag får nog inse att både knät och den goda viljan sätter stopp. Hade min bror hoppat på tåget hade jag definitivt gjort ett försök. Men att ta sig upp till Fridhem själv känns faktiskt inte aktuellt.

Tog en snabbis på le gym idag efter jobbet. Och om det var en snabbis. Värmde upp och körde två övningar sen gav jag upp. Motivationen fanns verkligen inte där. Det plus att man fick armbåga sig fram gjorde det sådär upphetsande.

Pool mot Sunderland ikväll. Kan bli något. Sista chansen? Nej den försvann när vi splelade 0-0 på hemmaplan mot både West Ham och Fulham som vid respektive tillfälle låg sist i serien. Nu ska vi se till att sno åt oss andraplatsen.

Strålman spelar förnärvarande i Toronto, reds anm.

Fotboll ikväll alltså. Öl och lite musik imorgon. Tvätt på torsdag. Och sen drar vi till Stockholm!

Hårdrock på er!


Metallica - One (live @ Hammersmith, London 1988)

Äntligen söndag!

Okej jag tänker inte räkna men de lediga timmarna i helgen hade varit lätta. Körde dubbla pass i fredags. Var i Trollhättan och roddade, filmade och fotade igår. Och idag har jag varit en sväng på Deval och kollat ordrar.

Det blir bättre och bättre på Butlers. Inte ens i närheten av godkänt eller roligt än. Men bättre. Har ni funderingar på att gå ut en fredagkväll så är ni varmt välkomna förbi på en öl (eller sju) och massa bra pubmusik. Dock får ni klara er utan Tomas kommande fredag. Han åker nämligen till Stockholm för att bevittna Metallica för tredje gången.

Lördagen var en rätt så bra dag faktiskt. Började med att slänga in ett par maskiner tvätt. Sen blev det gym med efterföljande pytt i panna. Tyvärr bjöd Liverpool på gårdagens bottennapp. Stryk med 2-0 mot Middlesbrough känns inte alls bra. Dessutom borde vi nog tryckt in ett eller två mål innan Alonso gjorde självmål. Jag skulle vilja tillskriva den här förlusten (som så många andra) vår coach Benitez. Ytterliggare en märklig laguttagning. Nu har soff-coachen Tomas talat så nu släpper vi det.

Sen blev det Lipz med Global Veejays. Hade en resa kvar att betala av på Rockstad-skulden. En halvsoft kväll som avslutades klockan 05:40 imorse när man fick krypa ner i sängen.

I fredags kändes det som en bra idé att anmäla sig som frivillig att jobba idag. När jag vaknade klockan två idag kändes det inte lika roligt längre. Dock blev det bara två timmar och alla ordrar stämde klockrent. Skönt för det innebär mindre jobb imorgon och det är ju bra.

Tomas sitter inne men en härlig träningsvärk idag. Men det är väl något positivt antar jag. Nya tag imorgon.

Håller på att snickra på en ny design till bloggen. Fast jag vet inte om jag vågar lägga ut den innan jag skakat fram de deigner jag redan lovat att fixa.

Okej att Sabaton är sjukt stora i Polen efter senaste plattan och kanske mest låten 40:1. Men vem kom på genidraget att texta videon till just den låten på polska? Kan de inte engelska? Och om så är fallet hur kunde låten bli så omtyckt och hyllad? Jag förstår inte.


Sabaton - 40:1 (officiell video textad på polska)

RSS 2.0