Finns det något mitt i mellan?

Möte. Möte. Möte. Det är ungefär det som tar upp Tomas tid just för tillfället. Dock är det slut med förmiddagsmöten numera. Imorgon börjar jag jobba som "vanligt folk". Måndag till fredag. Sju till fyra. Eller snarare sju till när vi är klara. Ska bli grymt.

Nästan en vecka för sent men nu är det helt klart. Sabaton kommer lira i Uddevalla trots allt. GG skrotade ju all hårdrock men i en veckas tid har vi jobbat för att rodda ihop det här arrangemnaget. Det kan vara mer trögjobbat än vad man tror. Igår blev det dock klart att vi kör Falun-grabbarna i Folketshus här i Uddevalla. Nu blir det en en-dags-festival med sju lokala band som inleder festligheterna. Mer info hittar ni här [www.rockstad.se] om några dagar.

Nu hoppas vi på bra med folk för då kan vi börja planera för nästa evenemang. Backyard Babies var också planerade till GG men... Ja ni kan historien nu. Om det blir ett lyckat arrangemang med Sabaton så finns det goda chanser att även få se Backyard i Uddevalla nästa år.

Igår fick jag det bekräftat som jag misstänkt ett tag. Vi behöver inte gå in på vad det handlar om i detalj. Men stålbad för Tomas i ett par månader lär det bli. Och idag fortsatte undanflykterna. Undrar vad det är imorgon? Nageltrång kanske?

Frågan om hur länge Tomas kunde nöja sig med ett jobb har fått ett svar. Inte ens tills han började jobba på sitt nya jobb. Oväntat? Nej inte speciellt. Förhandlade i princip klart idag. Ska bli kul att gå "back to basic".

Jag är en av de personer som älskar meningen "vad var det jag sa". Kul att halva Uddevalla kan skratta och säga exakt så till Tomas nu.

Ikväll blir det att snickra affisch. Det är lite bråttom nu. Tre veckors marknadsföring är i normala fall alldeles för lite. Men det här ska gå. För er som är nyfikna så säljs förköp på Mittemot GG. Cafét ni vet. Från måndag ligger plåtarna där. 170 riksdaler får ni hosta upp.

Ett sjukt stort plus igår alltså. Men sen ett minst lika stort minus. Vart tog det så svenska lagom vägen?

Trevlig onsdag säger Tomas.

Hårdrock!


Sabaton - Cliffs Of Gallipoli

Duschvanor

Måndag. Tänkte att det skulle bli första dagen på sista lediga veckan innan det drar igång. Men så blev det ju inte. Jag visst ju i och för sig redan i lördags att det skulle bli åka av idag. Men ändå.Två svängar till kusten blev det. Känns ju inte varken ekonomiskt eller miljövänligt någonstans att åka till Tanum för att sedan åka tillbaks till terminalen. Fylla på prylar och sen åka till Grebbestad. Men så blir det visst ibland.

Och efter jobbet var Tomas lite duktig. Har som bekant inte sprungit ner väggarna på gymmet den senaste tiden. En vild gissning är att jag inte tränat på sex månader. Men idag så. Andreas har tjatat ett tag nu om att jag ska gå med. Första gången efter ett uppehåll är ju grymt jobbig så det har dröjt. Kändes faktiskt inte så jobbigt att packa trunken och gå ner. Det var värre att kliva upp på bandet för att värma upp. Det mest troliga är att jag har en aning träningsvärk imorgon. Om inte så blir det antagligen ett mitt-på-dagen-pass för Tomas.

Dagens "det här var rätt roligt" inträffade efter träningen. När jag kliver in i duschen står en grabb och duschar. Med kalsongerna på. Har faktiskt aldrig sett det förr (om man inte räknar shorts i badhuset). Kanske är vanligt att man duschar med kalsongerna på men jag förstår inte riktigt grejen.

Imorgon är det i alla fall ledighet som gäller. Bortsett från ett morgonmöte och ett eftermiddagsmöte. Ska bli spännande och imorgon kan vi förhoppningsvis bestämma oss.

Idag är det en månad kvar till julafton. Planeringen är visst redan i full gång i familjen. Tomas har kört på inga-julklappar-i-år-kampanjen. Missförstå mig rätt. Jag gillar verkligen julen. Mest av alla högtider faktiskt. Det är väldigt trevligt och mysigt att samla hela familjen och bara umgås. Det är ungefär det som jag menar med inga julklappar. Självklart ska vi ha kvar julklappsleken. Eller varför inte köra två olika? De yngsta personerna i vår familj är mina systrar som är 18 år. Måste man hålla på att byta julklappar/pengar med varandra då? Jag vill bara umgås, äta god mat och ha en väldigt trevlig dag.

Hur som helst så har frågan kommit upp ett par gånger nu. Vad önskar man sig i julklapp? Än så länge har jag faktiskt bara lyckats komma på en. Det skulle suttit fint med en prenumeration på Sweden Rock Magazine. Tänker fundera intensivt några dagar sen kommer det en lite längre lista här.

Jag försöker att inte bry mig om saker som inte betyder något för mig. Ibland är det väldigt lätt. Ibland lite svårare.

Jag tycker nog kanske ändå att det är väldigt mysigt med en gran som det är fullt med klappar under.

Skandal att jag inte redan är prenumerant? Ja det kan jag nog hålla med om.

Jag brukar inte duscha med kläder på mig. Allt blir så mycket lättare då.

Må hårdrocken vara med er!




3 Doors Down - It's Not My Time

Sköna söndag

En dag i fotbollens tecken. Har tillbringat större delen av den här vilodagen i Agnebergshallen liggandes i de oranga stolarna. Mina systrar har spelat DM i futsal. Ett spel som påminner väldigt mycket om fotboll men med ett fåtal undantag. Man får inte glidtackla vilket jag tycker är en bra regel. Fotboll inomhus är livsfarligt som det är. Sen fanns det en ny ganska rolig regel. Efter tre frisparkar fick man straff. För varje frispark. Ungefär som tre-hörnor-straffen när man var liten. Kul grej.

Gårdagens kick-off för Sweden Rock bjöd på en del kul grejer. Ganska mycket kul grejer faktiskt. Det som gladde Tomas mest var Uriah Heep, Dream Theater och In Flames. Jo jag har sett alla tre förut. Men Uriah Heep blir det sex år sedan och 2003 gjorde de riktigt bra ifrån sig. Dream Theater bevittnades i Oslo för något år sedan. Nykter. Ska bli kul att kunna ta en öl och ligga i gräset den här gången. In Flames har tydligen lovat att bjuda på en sjukt grym show. Mycket bomber och granater med andra ord.

Sen är det ju inte tråkigt att Bullet, Heaven & Hell, Amon Amarth, Soilwork och Europe presenterades också. Dock så fick ju inte jag så himla många rätt i mitt tippande. Men det är ju långt från klart än. Igår blev jag helt övertygad om att Guns n Roses kommer ta en headliner-plats. Det är absolut inget som jag jublar över. Axl Rose Band (som väl är en mer korrekt benämning) har tappat precis allt. Rent ärligt så var det ju faktiskt kört för det gänget redan efter debutplattan.

Börjar bli lite sur på att allt tekniskt går sönder eller inte funkar som det ska. För inte så länge sedan lyssnade Tomas på radio på kvällarna. TV och båda datornerna var på lagning i tre veckor. Nu har den nya DVD:n börjat bråka. Naturligtvis blir det en reklamation men hur roligt är det att åka fram och tillbaks till Göteborg för att fixa sånt. Hade det inte varit bättre om prylarna funkade.

För er som är nyfikna så gick det bra för Anni och Sara som mina systrar heter. De debuterade för sitt nya lag Stångenäs AIS och vann turneringen. Sara gjorde dessutom viktiga 1-0 i finalen.

Ska sluta köpa snabbmat i den här stan nu. Senaste tre gångerna har man blivit kass.

Okej jag överdrev kanske lite när jag påstod att min bror har allsvenska kvaliteter. Men det är inte långt borta.

Imorgon blir det ett sista möte innan förra veckans planering kan sjösättas på allvar. Förhoppningsvis går det bra. Om det inte gör det får jag nog ta mig en seriös funderare på om jag ska orka fortsätta engagera mig. Hade kanske varit värt att bara ha ett jobb och massa fritid. Blir ju så mycket mer tid över för mina vänner då. Den som lever får se.

Hur länge ska man våga vänta innan man beställer biljett till Sweden Rock? Med tanke på rådande situation så lär jag nog få vänta i någon eller några veckor till.

Hårdrock in the night!


In Flames - Take This Life

I väntans tider

Solen skiner in da city idag. Uddevalla är väl mest känt för sitt regn annars. Det är vi och Borås. Fast jag måste nog säga att jag tycker inte det är så farligt. Jag har inga vetenskapliga fakta att backa upp min känsla med. Men det känns som att det inte regnar så mycket som alla vill påstå.

Det "hemliga" projektet som Tomas & c:o jobbat med den senaste veckan är i princip i hamn. Nu ska det bara klubbas imorgon på ett nytt styrelsemöte. Det känns bra måste jag säga. Riktigt bra. Förhoppningsvis kan det bli så bra så att det blir fler "hemliga" projekt.

Rödvin och hårdrock. En oslagbar kombination. Det bevisades ytterligare en gång igår. Och frågan är om det inte ska bevisas ikväll igen. Dessutom är det "valvaka" idag. Sweden Rock har kick off och ska presentera de första klara banden för nästa års festival. Dessutom ska den första av tre (fyra?) headliners presenteras. Det är spännande och naturligtvis har jag en teori.

AC/DC har gått ut officiellt med att de ska spela på de stora festivalerna i Europa den här sommaren. Det är ingen vågad gissning att gubbarna dyker upp i Norje. Men det är inte AC/DC som presenteras ikväll. Van Halen? Nej inte heller de kommer presenteras ikväll. Men jag tror att de är klara. Van Halen säger nog själva till när de vill gå ut med sin återförening. Dessutom (förlåt Magnus och AC/DC) är nog Van Halen den största "nyheten" som Sweden Rock kan presentera.

Mitt tips blir: I och med att det är 25 år sedan Monsters Of Rock gick av stapeln för första gången så blir det en återförening av den startuppställningen. AC/DC, Van Halen och Mötley Crüe. Det blir alltså Mötley som presenteras ikväll. Också en sjukt stor bokning men inte lika spektakulär som de övriga två. Därför släpps Vince och grabbarna ikväll. Mötley har ju också gått ut med att det ska liras på festivaler. Inga vågade gissningar här inte.

Idag ska det bli promenad, tips, fotboll och lite mer fotboll för Tomas. Först promenad i det grymma vädret. Sen tips med häst-kollegan Thomas. Min tur att strecka hästar idag. Vad sägs om häst nummer tio i sista loppet? Jo den heter Metallica så det blir en spik. Ungefär på den nivån ligger mina häst/trav-kunskaper.

Sen är mina syskon inne i stan och spelar fotbollsturnering. Bror Peter är helt övertygad om att de har så dåligt lag att det blir storstryk i alla matcher. Jag är tveksam. Nu gör inte en spelare ett lag men för er som inte vet eller har sett det så är brorsan sjukt duktig. Han är dessutom en i raden av "bortkastade" talanger. Om han hade velat så hade han spelat i allsvenskan idag. Det är min absoluta övertygelse. Tomas då? Nej men min bror och mina systrar fick ju all bollkänsla. Det blev liksom inget över till mig. Mina systrar har förövrigt bytt klubb. Så idag är de inte uttagna utan ska bara vara med för att lära känna övriga i laget.

Vågad gissning ett: Van Halen, Mötley Crüe och AC/DC kör en Monsters Of Rock kväll på onsdagen under Sweden Rock. Då saknas det i och för sig tre headliners. Mitt tips är att Scorpion, Whitesnake och Saxon rings in.

En inte så vågad gissnig två: Rockklassiker.se sänder kvällens kick-off. Programledare är Alice Cooper. Gisssa om skräckmästaren kommer få frågan "Would you like to play Sweden Rock next year?". Och gissa också vad svaret kommer bli. En inte så svår ekvation att räkna ut eller?

Band/artister som presenteras ikväll utöver Mötley Crüe och Alice Cooper då? Behövs det fler? Jag tror att Bullet, Hardcore Superstar (alt Backyard Babies) och Lamb Of God blir offentliga ikväll. Eller är det bara önsketänkande?

Hoppas ni får en mysig lördag vänner.

Hårdrock!


Mötley Crüe - Kickstart my heart

Det kan nog bli något det här

Så har man då dels sått ett nytt frö men även börjat skörda lite frukt

Mötet idag gick alldeles strålande. Tror jag. Det är i alla fall vad magkänslan säger. Fast man ska väl inte ropa hej antar jag. Efter mötet så har jag och Magnus haft hyfsat stor planeringsdag. Så när väl samtalet kommer är det bara att trycka på den röda knappen.

Kom att tänka på fotbollsgalan. Okej jag är väldigt sportintresserad. Men att Lennart Johansson fick en stroke i somras har faktiskt passerat mig obemärkt. Det var tragiskt att se honom på fotbollsgalan när han delade ut pris till Pelé. Ledsamt på något sätt. Den här store och starke ledaren som för så sent som ett år sedan kandiderade till FIFA-president. Jag fick ont i magen.

Och appropå fotboll så spelade vi ju mot Holland igår. Som väntat blev vi totalt utspelade. Fast inte hela tiden. Blev faktiskt lite överraskad över hur bra vi spelade i början av andra halvlek. Verkade nästan som att Holland hade bestämt sig för att öva försvarsspel. Kim Källström var en frisk fläckt. Jag har alltid gillat Kim. Och det man fick se igår gjorde ju inte saken sämre. Tror på mycket mer regelbundet spel i landslaget för pôjken.

Under tiden som det spelades fotboll roade jag och Benny oss åt att quizza på Butlers. En väldigt hedrande tredjeplats blev det. På två personer. Vi var rätt nöjda över vår insats.

En fundering. När en person ljuger. Tror han/hon på det själv? Eller varför ljuger man? Är det för att imponera på andra? För att verka häftig? Och om det är så att den som ljuger verkligen tror på det han/hon säger vad är det som är fel då? Feel free att svara med en kommentar!

Ikväll ska det bli quiz igen. Harrys kör premiär idag. Ska bli intressant att se om det blir roligare/bättre än den på Butlers. Den senare krogen har ju verkligen lyckats med sin quiz. Nu är det i och för sig allt som oftast inte lika välbesökt som det varit. Men hur många år har de kört? Tre? En liten förnyelse vore kanske på sin plats. Eller så kan det bli bra för Butlers med konkurensen från Harrys.

Kim Källström är vår näste lagkapten. Kom ihåg vart du läste det först.

Har nog sovit dåligt de senaste nätterna. Är stel och har ont i ryggen. Det är nog där problemet ligger tror jag.

Får massa frågor om den nya rockklubben i stan. Jag har själv hört ryktet i över ett halvår och nej jag har inget med det att göra.

Imorgon hoppas vi på ett positivt besked. För det känns ju som att det kommer bli det. Håll tummarna.



You feel at ease as you flock with the masses
What do you see with your heads in their asses?
Keep on railing at what I believe
Call me insane and I am proud to be.

We are never gonna be like you
We don't follow - King of fools
You are the blind who lead the blind
You are the King of Fools!



Hårdrock på er vänner!


Edguy - King Of Fools

Vill man så går det!

Ska vi börja med projekt "lösa problem". Igår kväll kändes det lite hopplöst faktiskt. Inte helt men lite tungt var det. Det mesta som kunde gå fel i början gick fel. Känns därför jävligt skönt att skutan har rätats upp idag. Ganska mycket. Känns som att vi har haft lite flyt med kontakter också. Men det ska man väl ha. Tur alltså.

Med diverse garderingar så bommade jag bara en av priserna vid fotbollsgalan igår. Visst hade jag kunnet se att juryn skulle falla för Viktor Elm. Men vad har han gjort. En landskamp? Med tanke på att Lasse Lagerbäck sitter med i juryn så måste det väl betyda att vi får se Viktor Elm en del i landslaget framöver.

Runt halv nio igår så var både jag och Christer rätt övertygade om att någon (eller något) har väldigt låga tankar om oss. Efter en lysande första period tappade Frölunda allt i andra perioden. Och när vi slog över för att titta lite på fotbollsgalan så lyckades vi pricka in så att Håkan Hellström precis gick på scenen. Vad är oddsen?

Dagen har annars glidit förbi på ett ganska bra sätt. Har fått prova nytillskottet på Kagis Coffee Shop. Grattat Emma med lite blommor. Druckit kaffe. Och planerat väldigt mycket. På torsdag klockan nio har vi ett ganska avgörande möte.

Titt som tätt funderar jag på vad som är rätt och vad som är fel. Vem är det som bestämmer det?

Så många människor kan ju inte ha fel. Håkan är underhållande. På ett eller annat sätt. Eller?

Frölunda fixade det ju till slut ändå. Men det var tight.

Är jag musik-konservativ bara för att jag inte är imponerad av Håkan, Bob Hund, Broder Daniel, Kent och annat.. Ursäkta mig men.. Skräp..??

En fin tisdag önskas er alla!


Sister Sin - On Parole

Ibland tar det lite tid

Tvärnit. Inte mycket av det som skulle göras idag blev gjort. Affischering? Nej det fanns inga affischer. Planering och möte med berörda parter. Jodå men det gick inte riktigt som jag hade tänkt. Vi har fem punkter att lösa. Första och också den som jag från början trodde skulle vara lättast visade sig vara.. Omöjlig. Nu är det som så att det omöjliga tar bara lite längre tid så om ungefär en timme blir det nytt möte för att lösa punkt ett på annat sätt.

Hockey vs. fotbollsgala? Jag kommer mest troligt välja första perioden av Frölunda-Södertälje. Inte så svårt eftersom matchen börjar klockan sju och galan en timme senare. Nu brukar de här galorna inte vara så mycket att hänga i granen så om det är en riktigt grym match så ser jag nog klart på den. Tänkte ge er min lösning på kvällens priser. Då går jag efter de som är nominerade av Svenska Fotbollförbundet. Och eftersom jag har noll koll på damerna så blir det bara herrar här.

Årets målvakt
Är ganska säker på att Andreas Isaksson får det. Men av de nominerade skulle jag ge det till Johan Wiland. Utan honom hade Elfsborg aldrig hängt med så länge i guldstriden.

Årets back
Olof Mellberg lär säkert få det. Men jag hade gett priset till Mattias Bjärsmyr som växt fram till en ruskigt viktig spelare för IFK Göteborg.

Årets mittfältare
Va fan!? Har vi inga mittfältare i Sverige längre? Två föredettingar och två "nykomlingar". Att Daniel Andersson är en av fyra som är nominerade är pinsamt för svensk fotboll. Cut the crap. Vem får priset? Viktor Elm i all ära. Ja han har dominerat. Ja han ska bli proffs i Holland. Men om inte Sebastian Larsson får det som är i princip ordinarie i Birmingham så vet jag inte. Anders Svensson? Nja det får vi väl inte hoppas.

Årets forward
Måste vara kul att heta Marcus Berg, Patrik Ingelsten eller Henrik Larsson när den fjärde nominerade heter Zlatan Imbrahimovic.

Årets tränare
Nanne Bergstrand utan att tveka. Att ta Kalmar till SM-guld är starkt. Och det är inte bara årets arbete som ligger till grund för det.

Ärets nykomling
Kan inte se att någon annan än Robin Söder i Blåvitt får det.

Behöver jag ens nämna vem som får guldbollen? Känns lite som att vi bara har en fotbollspelare i det här landet för tillfället.

Så där. Typ. Ungefär. Ja det får duga. Nu behöver jag ju inte se på fotbollsgalan när facit finns här. Spela en hundring på det? Ja det tror jag minsann.

Nu blir det strax möte då. Wish me luck!

Hårdrock!


Helloween - I Can

En välförtjänt söndag



Söndag! Helt ärligt så förstod jag inte mycket när jag vaknade imorse. Har jag sovit? Jag kommer ju inte ens ihåg att jag gick och lade mig. Okej det blev kanske lite överdrivet igår. Men det var kul. Thomas (han som inte kan stava sitt eget namn korrekt) kom in till stan från Henån. Han tog sig en välbehövlig karatefylla. Om jag jobbar mycket så är han stråt vassare. Sofia, Jessica och Jocke var också med och lekte. Mortens en lördag kan visa sig vara riktigt kul. Kvällen avrundades på Cheers med en ack så nödvändig Fernet. Tack Magnus!

Den här dagen har med andra ord inte avverkats i alltför hög fart. Har haft styrelsemöte och ätit på Butlers. Veckans roliga händelser planerades. Det kan faktiskt bli hur bra som helst det här. Som sagt så hoppas jag att allt är klart på torsdag. Mycket talar för att det är det.

Sport. Nja inte så mycket att hänga i granen idag du Kerstin. Ljungskile samlade på sig TRE röda kort och fick bara 1-1 mot Brommapojkarna. Ingen allsvenska nästa år alltså för LSK. Personligen så tror jag att det kan vara början på ett ganska stort ras. Wilson lär säga tack och hej. Och det lär väldigt många utav spelarna också göra. Legenden Wålemark lägger med största sannolikhet skorna på hyllan och blir ny tränare. Ingen vågad gissning det inte. Sen kan man snacka hur mycket som helst om att domaren i dagens match var sjukt dålig. Det hjälper ju liksom inte. Ljungskile kommer fortfarande spela i superettan nästa år. Och mest troligt har de ett helt nytt lag.

Snart två veckor sedan vi var i Mariestad och spelade in musikvideo för Ammotrack. Det ska bli riktigt kul att se slutresultatet. Mojje står ju får produkten så det kommer med all sannolikhet bli kalasbra. Sen är det en jävligt bra låt också.

Imorgon börjar det roliga arbetet med att knyta ihop säcken på tre dagar.

Imorgon ska det även affischeras.

Nu ska det bli film.

Det är inte alltid den som skrattar mest har roligast.

Och by the way. Har jag nämnt att Metallica ska bevittnas i mars?

Hårdrock på er!


Metallica - For Whom The Bell Tolls (live in Seattle)

Skönt med alternativ

Lördag och det finns minst tre alternativ idag. Till att börja med ska det snusas och drickas rödvin till Brynäs-Frölunda. Sen börjar det svåra. Antingen fastnar jag i soffan med rödvin och en och annan öl. Eller så promenerar jag 72 steg och lyssnar på hårdrock. Eller så väljer jag att ta några extra kliv och sätter mig på en buss. Är lite sugen på att sticka till Göteborg och se hur kul det kan bli.

Nu har det börjat planers å det grövsta. Möte imorgon och förhoppningsvis kan det gå fort det här. Senast på fredag i nästa vecka hoppas jag kunna dela med mig av det roliga.

Är trött på allt skitsnack. Lögner, osanningar och förtal. Men det är väl så att lika barn leka bäst. Och två minus blir ett plus. Så det kan nog bli bra tillslut ändå.

Hörde en kul kommentar på systembolaget förut. Den sju-årige sonen sa till sin pappa att han var ju minsann tvungen att köpa en bag in box till. För annars skulle han ju inte bli full. Pappan tyckte inte det var så roligt medans vi andra som stod runtomkring småfnissade lite.

Liverpool slog Bolton på bortaplan med 2-0. Trevligt att vi för en gång skull verkligen kan vara med och slåss om det där guldet. För det verkar ju vara lite vår säsong nu.

Fakta mina vänner. Fakta. Har man inte det så bör man hålla tyst.

Funderar på att göra en sammanställning av samtliga konserter man bevittnat. Eller så kanske man skulle göra en lista över grupper och artister som man inte sett men vill se. Verkar mer logiskt. Savatage är det mest givna valet. David Bowie är ett annat.

"Bonde är en person som arbetar med jordbruk eller lantbruk." Enligt Wikipedia då.

Önskar er alla en fantastiskt trevlig lördag!

Hårdrock!


David Bowie - Changes (live)

Malt inom 100 steg

Nog för att jag har en väldigt trevlig soffa men nu måste jag sluta sova på den.

Visst blev det Nacho Libre igår. Och idag. Ja jag somnade ju så jag fick se färdigt den idag. Vet inte vad jag ska säga om den. Men om jag är något så när rädd om min filmintegritet så ger jag den en etta. Några gånger drog man väl på smilbanden men jag tror nog att det behövs ett gäng öl också om det där riktiga asgarvet ska bryta ut.

Fredag idag. Och rockkväll på mitt gamla hak. Ska nog minsann ta och pallra mig ner. Det är ju ändå bara 72 steg. Och dessutom kan det väl bli trevligt att se hur de sköter sig på de tuffa kvällarna. DJ Nirre är ju en rutinerad räv så jag är övertygad om att det kommer bli kalastrevligt. Och dessutom ryktades det om födelsedagskalas.

Igår kväll satte jag punkt. För ett kapitel. Det känns bra. Nu är det bara resten kvar. Och vissa är inte ens påbörjade. Fast å andra sidan så innebär det väl att man är närmre six feet under för varje punkt. Sista punkten, ja ni fattar. Men den igår var nödvändig. Nu kan jag luta mig tillbaks, le, och bevittna skådespelet. För det kommer bli kul.

Folköl och Jack D ikväll då. Och förhoppningsvis ingen Black Jack.

Skål!


Johnossi - Party With My Pain

Vad vet jag?

Hej och hå. Gissa vem som vaknade på soffan idag. Igen...

Torsdag och det blev jobb idag. Hämta paket på Malöga och sen iltransport till Strömstad. Inte så ansträngande och när man dessutom fick med sig sällskap i bilen så var det inga problem. För er som inte vet det så gillar inte Tomas alls att köra bil. Om det inte handlar om lite större ekipage på mindre ytor. Det är kul.

Zappade mellan Ljungskile-Brommapojkarna och Frölunda-Timrå ikväll. Något som man så här i efterhand kan konstatera att det lika gärna kunde kvittat. Fotbollsmatchen var riktigt dålig. Planen gjorde väl sitt men det var inte två världsmästarlag som spelade idag. Undrar om Ljungskile klarar det här. Visst hemmaplan är viktigt men samtidigt räcker det att BP gör ett mål så måste LSK göra två. Och att göra mål är ju inte deras starka sida just nu. Kan man hoppas på 1-0?

Frölunda är ytterligare ett lag som har förvånansvärt svårt att göra mål. För det kan väl inte vara så att motståndarnas målvakt alltid har sin absolut bästa dag när de möter Frölunda? Låter konstigt. 0-2 hemma mot Timrå är inte godkänt.

Satt och funderade på vem eller vilka som egentligen läser den här bloggen. Jag tycker att det är lite spännande. Att inte veta. Men det gör också att jag känner mig lite hämmad. Jag vågar liksom inte skriva exakt vad jag tycker och tänker. Vissa skulle kalla det för fegt. Att jag är konflikträdd. Det kanske är så. Men jag känner att vissa saker kanske man inte ska basunera ut hur som helst. Vissa tankar och åsikter skadar nog bara mer än vad de gör nytta. Både andra och mig. Jag är av den åsikten att man bör nog hålla igen brödluckan i vissa lägen. Även om jag kanske inte är känd för att ha levt efter just den devisen. Jag har väl helt enkelt blivit lite klokare och visare med åren. Som en uggla. Typ.

Får se om andra halvlek av Juventus-Genoa kan lysa upp sporthimlen lite den här kvällen. 2-0 till Juve och "vaffanculo" tryckt i rutan. Det börjar ju bra.

Eller så blir det Nacho Libre med Jack Black.

Lite sportglädje. Bajen vidare i Europa. Då snackar vi handboll. Härligt.

Man är inte häftig bara för att man har en åsikt och skriker ut den.

Men vad vet jag.

Hårdrock på er!


Clawfinger - The Truth

Jag gillar en utmaning..

..men är det egentligen en utmaning? Skit samma. Bäst att följa kodex och göra den.

Så här går det tydligen till:

* Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

So. Here goes.

Personen som var vänlig nog att dra in mig träsket är: Sara

¤ Jag är sjukt mörkrädd. Nästan snudd på att det är jobbigt att vara ensam i lägenheten när det börjar bli mörkt.
¤ När jag var liten samlade jag på lukt-sudd och tändsticksaskar. Tror minsann att mor har allt sparat någonstans.
¤ Jag är hårdrockare. Men har en liten flört med Da Buzz.
¤ Jag är laktosintollerant. Eller är jag? Måste kolla upp det snart.
¤ Jag är fullkomligt livrädd för fiskmåsar, hästar och spindlar.
¤ Jag har sju syskon. Halvsyskon förvisso men tre av dem anser jag vara 110% äkta!
¤ Jag är adopterad i vuxen ålder. Vuxen? 25 år var jag i alla fall.

Pust! Kanske inte banbrytande grejer men sju saker blev det. Nu till utmaningen. Härmed vill jag veta sju grymt roliga saker om: Emma, Robin, Qvarn, Alexandra, Pekka, Makki. Hmm... Det blev bara sex. Men det är ju en väldigt trevlig siffra. Och sen har jag uppenbarligen inte så många bloggkompisar. Men för ordningens skull så lovar jag att utmana en sjunde så fort jag hittar en ny vän.

Nu när utmaningen är avklarad kommer lite onsdagstext.

Regn, regn, regn. Hur kul är det? Har fått lite kaffe hemma hos Magnus som tur är. Och GH-abstinensen stillad. Hade tänkt att promenera hem till nyinflyttade Christer och se hur det går får honom med nya leksaken. Men det regnar ju. Fast å andra sidan så måste jag ju faktiskt städa färdigt om jag är kvar här hemma. Är det det här som kallas för livets svåra prioriteringar? Regn och kaffe eller dammsugaren och moppen? Ja vad ska man välja...

Hur som helst så måste jag gå ut lite senare. Idag ska det pratas allvar. Hade ett något roande samtal i förmiddags. Tydligen har jag vilselett personer. Gått bakom ryggen på dem. Och det är tydligen helt och hållet mitt fel att allt är som det är. Det är alltid spännande att få höra massa "sanningar".

Har allvarliga funderingar på att leka quiz idag. Det måste vara minst sex månader sen sist. Tror nog att det får bli så. Sen kan man ju alltid gå och snacka skit med herr caféägare.

Har lite svårt för att sätta fingret på min känsla just nu. Jag saknar vissa som inte finns runt omkring längre.

Som ni kanske förstår så är det "öppna brevet" inte alls långt borta.

Hårdrock på er mina vänner!


Savatage - When The Crowds Are Gone

Here we go again...

Tråktisdag. Har tvättat och plockat hela dagen. Jag har svårt att beskriva hur tråkigt jag tycker det är. Fast slutresultatet blir ju roligt. Så vill man vara fin får man lida pin passar verkligen in här.

Har bestämt mig för att dra ett streck över det som varit. Jag vägrar vara bitter även om det kanske vore det mest naturliga valet. Däremot så tror jag att jag kommer bli tvungen att skriva ett "försvarstal" snart. Eller öppet brev. Vet inte vad jag ska kalla det men det känns lite som att vissa saker kräver en förklaring.

Har halvglott på Djurgårdens utskåpning av MoDo. 7-0. Ärligt? Skulle inte vilja påstå att MoDo var särskilt dåliga. Djurgården var bara något bättre och hade väldigt mycket mer flyt med puckarna.

Och så har jag sett nya Bond. Fast jag vet inte om jag kan godkänna att de änvänder namnet James Bond längre. Inga små hypertekniska prylar. Ingen specialdesignad bil. Brudar? Jo han fick till det med en men så mycket Bond-erotik var det ju inte. Mest springa på hustak och spränga massa saker för att kompensera ett dåligt manus. Jag saknar den engelske gentlemannen. Och Q.

Bjuder ändå på en snabb sammanfattning av den senaste veckan. Förra tisdagen slutade Tomas jobba som PR- och bokningsansvarig på GG. Slutade? Sa upp mig? Fick sparken? Kanske lite av varje. Ledningen var inte nöjda med marknadsföringen. Vilket jag förstår. Den var inte ens nästan bra. Men å andra sidan så visste ledningen att jag inte är utbildad inom området. Att jag aldrig har jobbat på heltid med marknadsföring. Och att det skulle bli en massa lära sig och nybörjarmisstag. Så efter en diskussion lämnades nycklar och ansvar över. Det jag däremot inte hade räknat med var att hela hårdrocksbiten skulle skrotas. Det fick jag dessutom läsa om i gästboken.

Bitter? Nja inte bitter. Mer besviken. Både på mig själv och människor runt omkring.

Nu ska Tomas vara ledig fram till 1 december. Sen väntar nytt jobb. Nya uppgifter och nya utmaningar. Eftersom jag känner mig själv så vet jag att jag inte kommer klara av att vara sysslolös ända till december. Eftersom jag gjort i runda slängar 600 timmar på två månader så tänker jag ta den här veckan off i alla fall. Sen blir det till att hitta på något. Måste ju om inte annat se till att styra upp det här med hårdrocken i stan.

Det finns en hel sjö med behind the scenes. Ska nog skriva en bok tror jag. Eller så tar vi det över en öl någon gång.

Men. Det är ju ändå Bond vi pratar med. Okej. Den får en trea.

Vi längtar till festivalsommaren nu!

Hårdrock!




Lamb Of God - Redneck (live @ Download '07)

RSS 2.0