Är ni beredda?

Hemma i soffan. Och klockan är bara åtta. Känns väldigt skönt att komma ifrån i hyfsad tid för en gångs skull. Det har ju blivit ganska mycket jobb det senaste. Men som jag sagt tidigare så är det ett väldigt roligt och inspirerande jobb. För det mesta.

Tidigare i höst lovade jag att avslöja något för er här på bloggen innan jag gjorde det någon annanstans. Nu blev det inte så utan Hardcore Superstar släpptes på lite andra ställen först. Nu är det här också redan publicerat på bandets hemsida och diverse nyhets-sajter. Men det är nog inte många som läst det ändå. Så. Here goes.

BACKYARD BABIES ÄR KLARA FÖR GG!!

Jag vågar inte kalla dem för Sveriges största hårdrocksband men det är fan inte långt borta. Jag är stolt som bara den och jag hoppas att alla ni andra är supernöjda över att få se Backyard Babies i Uddevalla.

Annars då? Jo mycket jobb. Anledningen till att det inte blev mer än tio timmar idag är att jag blev lite trött på ledningen idag. Det finns något som heter liv utanför arbetet men det är tydligen svårt att greppa för vissa. Nog för att jag gillar att jobba men någonstans har även jag en gräns. Tro det eller ej.

Imorgon blir det lite jobb på dagen och sen middag med före detta arbetskamrater. Ska bli kul att skvallra lite.

Ikväll tänker Tomas se hela Transformers. Försökte i söndags men det gick så där. Jag kan nog vara en av Sveriges sämsta filmtittare. Mer regel än undantag att ögonen ramlar ihop.

Och igen då. Jag är väldigt nöjd med bokningen av Backyard Babies. Men mätt? Inte en chans. Jag kan väl nästan lova att det blir inga mer storheter under våren. Men väldigt mycket annat bra. Fatal Smile är till exempel bokade den 30 januari. Kolla upp det. Riktigt bra sleeze-rock. Förband till Vince Niel är de minsann också. Sätter mig troligtvis i början på november och bokar mer godis.

Hoppas ni får en trevlig tisdagskväll kompisar.

Hårdrock!


Backyard Babies - Fuck Off And Die

Nakenschock!

Det går ett tag mellan inläggen nu. Personligen tycker jag det är väldigt tråkigt. Skulle vilja ha tiden att sitta ner en stund på morgonen och skriva i bloggen. Helst varje dag men åtminstonde varannan. Men nu är ju inte verkligheten så. Jag klagar eller gnäller inte. Bara konstaterar. Jag har ett väldigt roligt och inspirerande jobb. Som tar väldigt mycket tid. Men det får väl göra det. Mitt jobb är ju lite min hobby också. Det är få förunnat.

I tisdags och onsdags avverkades 61 mil i dalsländska skogar och på knagglig västkust-granit. Vi har äntligen fått affischerat för Hardcore Superstar. Och nu åkte JohnOssi och Halloween med på samma tåg. Det är kul som fan att affischera. Man blir lite trött i huvet bara. Fast det blir man ju av att sitta framför datorn och snickra flyers och annonser med så.

I måndags kom jag på att jag dricker alldeles för mycket kaffe. Så i tisdags började min "kaffe-diet". En kaffe latte blev det i tisdags. Igår blev det två vanliga koppar. Jag vet verkligen inte vad som är normalt att dricka men det där är väldigt lite för Tomas. Tyvärr har det gett ett resultat som jag inte hade väntat mig. Ont i huvet och mästerligt trött. Har jag verkligen aldrig hållt upp med kaffe förut? Trodde inte att jag satt så djupt i java-träsket. Här ska avgiftas. Sanna mina ord.

Senaste inlägget (4 oktober, reds. anm.) snuddade vid personalfesten. Den där alla skulle vara "på samma nivå". Jo men det hände ju. Tomas blev lite trött vid 5-tiden på morgonen. Somnade och finns numera förevigad på film. Naken! Vad ger ni mig för den?

Torsdag idag och snart frukost med en nygammal bekantskap. Kan man kalla två gånger för en tradition? Hur som helst så ser jag fram mot gröt och smörgås i trevligt sällskap. Ska vi boka nästa torsdag direkt?

Vet inte hur många knop jag kommer göra på jobbet idag. Troligtvis bara det mest nödvändiga och sen gå hem. Igår (eller om det var tisdags) när klockan slog 18:00 hade Tomas jobbat sina timmar. För oktober! Tycker minsann att jag har rätt att ta det lite lugnt mellan passen. Fast å andra sidan så lockar en affischeringsrunda till Göteborg. Fika på avenyn är ju lite oslagbart. Fika med the då.

Tomas längtar efter senaste All That Remains som beställdes i söndags.

Tänk om de ändå hade ritat en rolig gubbe på snoppen. Eller knytit en rosett runt den. Då hade det blivit ett kul partytrick.

Hoppas ni får en fin dag kompisar. Hörs snart igen. Hoppas jag.

Hårdrock!


All That Remains - Two Weeks

Plötsligt händer det?

Lördag och rätt så seg dag. Sitter och pillar med lite reklambilder. Är väl inte direkt inspirerad men någon gång måste det ju göras. Däremot finns det inspiration för kvällen. Efterkalas är planerat med hela personalen. Ska bli grymt trevligt att få chilla med några öl och bara snacka skit. Och den här gången kanske alla är på samma nivå.

Fick precis ett sms från en person som ska ha sjukt dåligt samvete idag. Ena sekunden beklagas det att respektive är alldeles för svartsjuk. Och i nästa stund så klängs det på varenda varelse av motsatt kön. När respektive är med. Det är inte särskilt snyggt måste jag säga. Inte någonstans.

Kanske ska förklara det där med att skruva toalettrullehållare. Det är inte det att jag är kräsen och tycker att jag är för fin för vissa arbetsuppgifter. Jag skruvar mer än gärna upp grejer. Eller skurar spyor. Eller står i garderoben. Jag gör helt enkelt det som behövs göras för att saker ska fungera. Vad jag menade var att jag tar inte skit för att mitt jobb inte blir gjort när jag inte får en chans att göra det.

Har blivit bjuden på födelsedagskalas idag. Tror dock inte att jag hinner med. Tråkigt för det brukar bli ganska kul de där kalasen. Och dessutom så har den gode Christer lagat maten. Otur att missa det men förhoppningsvis får jag träffa hela gänget senare på kvällen. För visst ska hela Uddevalla med omnejd gå på GG ikväll. Vi har ju storfrämmande. DJ Brinkenstjärna minsann. Vem vill vara den förste att skratta?

Dags att gråta en skvätt över missade miljoner. Tippade på hästar idag tillsammans med grannen mittemot. Det kändes verkligen som att vi skulle kunna dra in lite kosing. Fast å andra sidan så räcker det ju att man köper en sketen trisslott för att förhoppningarna ska stiga till skyarna. Plötsligt händer det? Troligtvis största lögnen på väldigt länge.

Hårdrock på er kompisar och hoppas ni får en tuff lördag.


Bullet - Dusk Til Dawn

Blir man aldrig nöjd?

Fredag. Och idag var jag minsann duktig. 08:20 befann sig Tomas på jobbet. Det är väl det som krävs om jag ska få gjort något vettigt. För när arbetsledningen ramlar in ska allt annat än det som står i mitt kontrakt göras. Märkligt.

Sitter och knåpar reklambilder för JohnOssi. Det blir bara bättre och bättre det där. Tror vi kommer få en kalaskväll den 31 oktober. Om man orkar upp efter den 30:e.

Har två så kallade magkänslor just nu. En väldigt bra. Och en inte fullt så bra. Den bra är jobbet. Jag har verkligen hoppat på ett grymt roligt jobb. Snickra affischer är kul. Boka band och hålla koll på musikbranschen är väldigt roligt. Och mingla med folk i krogvärlden är också roligt. Att få göra andra människor glada är väldigt inspirerande.

Den inte fullt så bra magkänslan handlar faktiskt också om jobbet. Tänk den dagen när jag på allvar kan få ägna mig åt det jag ska göra. Istället för att skruva upp hållare till toalettpapper. Eller måla dammsugare. Eller installera en fullkomligt meningslös skrivare en halvtimme innan vi öppar. Den dagen längtar jag efter.

Sen finns det några andra små orosmoln också men det tar vi en annan dag. Orkar inte ens fundera på dem just nu. Och tid för det har jag inte heller.

Kollade förköpsbiljetterna till Hardcore Superstar. 20% av dem är sålda på tre dagar. Det känns bra.

Dags att äta lunch snart. Ska bli sushi idag. Också. Jag har väl inte haft någon speciell uppfattning om den japanska födan innan. Varken bra eller dåligt. Men nu har jag fastnat. Det är vansinnigt trevligt med sushi.

Och en något överraskande frukost-date blev det imorse. Inte så överraskande idag utan mer i söndags när det blev bestämt. Men trevligt som bara den var det. Kan nog tänka mig att göra om det.

Pop/rock på er vänner!


JohnOssi - 18 Karat Gold

Jag har hoppat

..utan att veta om skyddsnätet fungerar. Eller ens finns där. Men vad fan. Chansar man inte så vinner man inte brukar de som vet säga.

6 september. Det är 24 dagar sedan. Tyvärr så har jag inte haft tid för bloggen. Har känts lite konstigt några gånger men för det mesta har jag faktiskt inte ägnat skrivandet en tanke. Mest för att jag har en miljon andra saker att tänka på.

I söndags var då dagen med stort d. Sista dagen som möbelansvarig på Cervera. Kändes sjukt bra att gå därifrån tio över fem. Har gjort två dagar på riktigt som PR- och markndasföringskille på GG nu. Jag började väl för ungefär två månader sedan. Men i och med att jag haft två jobb så har engagemanget blivit så där. Tyvärr. För kvällarna har blivit lidande. Men nu är det slut med veleriet. Från och med nu ska vi få ordning på skutan.

Nu har det också blivit officiellt det som var så himla hemligt i två månaders tid. Hardcore Superstar kommer och lirar på GG. Har lite svårt att förklara hur sjukt nöjd jag är över den bokningen. Ska bli så grymt kul att ha dem här. Sen får vi inte glömma bort resten av banden heller. Kolla in schemat här nedanför.

Så här ser hela programmet ut för hösten:

30/8 Wolf
13/9 Dream Evil
27/9 Ammotrack

11/10 Rawhide
25/10 Grief Of Emerald
30/10 HARDCORE SUPERSTAR
31/10 JohnOssi
8/11 Bullet
22/11 Evergrey
6/12 Bombshell
20/12 Sabaton

Jag gillar egentligen inte att klappa mig själv på ryggen. Men. Jag är väldigt nöjd med den här hösten. Väldigt nöjd är jag. Vi har lyckats få ihop en bra blandning av lokalt, heta nykomlingar och etablerade band. Bortsett Hardcore Superstar så har jag några guldkorn att tipsa om. För er som missade Ammotrack i lördags: Köp skivan. Så grymt bra rock så det är löjligt. Tips nummer två blir Bullet. Är det inte kalasrock ala AC/DC så säg. Tredje tipset blir ett inte lika rockigt tips men ack så bra. JohnOssi. Grymt skön pop/rock. Lite White Stripes goes singersongwriter. Typ.

Länkar: Ammotrack | Bullet | JohnOssi

Onsdag idag. Det innebär att Tomas ska upp till gymnasieskolorna och leta 18-åringar till kvällens Club18. Sen ska det affischeras för den oh så store DJ Brinkenstjärna. Jag vet inte om jag är så säker på att han är så het som vissa vill påstå. Eller jo jag är säker. Han är fan inte het någonstans den där dryge Brinken.

Allmän uppmaning. Springer ni på något bra ute i landet så säg till. Jag tar emot alla tips. Hårdrock. Hip-Hop. Pop. Jag är intresserad av allt som är bra. Eller ska vi säga har kvalité. För hip-hop är ju faktiskt inte bra någonstans.

Till slut. Måste säga att det känns fint att jag tog mig lite tid att skriva här. Kommer bli lite mer tid för bloggen nu är jag inte behöver jobba 15 till 20 timmar om dagen.

Hårdrock på er kompisar!

Nu har jag chansat. Ge mig vinsten då!


Hardcore Superstar - Silence For The Peacfully (live @ Lisebergshallen)

RSS 2.0