Otillfredställd

Så här löd svaret från 118100 på gårdagens kluriga fråga:

"Tuesday's Gone" av Lynyrd Skynyrd har dykt upp i tv-serierna My Name Is Earl och One Tree Hill samt filmerna Ash Wednesday (2002), Boys Don't cry (1999), Dazed And Confused (1993), Happy Gilmore (1996), Prefontaine (1997) och Rail Kings (2005).

Grattis Robin! Du får dock inte både kaka och popcorn då du (precis som 118100) inte löste problemet helt och hållet. Jag är fortfarande helt säker på att den var ledmotiv till en tv-serie som gick någon gång i mitten på 80-talet. Du får välja kaka eller popcorn.

Levererade bänkskivan från helvetet idag. 1,5 meter bred och minst 3,5 meter lång. Och tung som f-n. Vi hade dock tur och slapp sjunde våningen utan hiss. Eller som min kollega sa: Jag skulle vilja se den hissen som sväljer den här bänkskivan.

1-0 till honom.

Malmö borta idag för Bajen. Får bli både attack-tvätt och turbo-städ innan. Är inte ensam som tur är. Bror är numera hyresgäst och på något sätt får han väl göra rätt för sig.

Tror att Poppen gör en storslagen insats idag. Vi piskar MFF med 1-2. Kan bli 1-3 också. Charlie gör minst ett mål.

Ibland önskar man att man inte tackat ja till jobb. Idag var en sån dag. Det fanns andra aktiviteter som lockade. Tyvärr dök de upp för sent.

Forza Bajen!




Avantasia - Farewell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0