Dagen efter

I dubbel bemärkelse. Varför känns det alltid som en bra idé att ta en öl till? Bara en! Men idag spelar det faktiskt ingen roll. 2-0 mot kräkland i premiären och näst sista dagen innan semester. Idag är en bra dag!

Nu har jag två dagar kvar jobba sen får jag semester. Till klockan sju idag och åtta imorgon. Och imorgon har dessutom Torp öppet till klockan tio på kvällen. Med massa bra erbjudande. CD-specialisten ska tydligen ha 50% på all musik. Det tycker Tomas är trevligt.

Nu funkar det att lägga in bilder igen. Så här såg vi fågelholkar ut någon gång under matchen igår. Och målade blev vi minsann också.

Trevligt!


Christer, Malin, mig själv och Marcus

Kommentarer
Postat av: Mary

jaha det var bara en till öl....trodde det vara BARA EN öl...den funkar heller aldrig....;)!

2008-06-11 @ 12:23:30
URL: http://mariios.blogg.se/
Postat av: Annah

He he he..va sammanbitna ni ser ut då?! Själv satt ja här hemma ensam o skrek som en gris när d blev mål.. =) tur att grannarna blivit vana vid sin gaphals t granne när d e sport på tv:n..

2008-06-11 @ 16:47:50
Postat av: matilda

jag vasådära ball och kollade på matchen på världens största storbildstv i en stor park i oslo med massa öltält, de va känsla. alla norges svenskar på ett ställe. jag fick till och med en gratis t-shirt. de är inte varje dag.

2008-06-13 @ 21:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0