Förlamad

En helg utan blogg. Helt ärligt så kliade det lite i fingrarna igår kväll men filmsällskap gjorde att man fick hålla sig. Lite sjukt att känna så men så är det. Sen kan frånvaron av dator under stora delar av helgen gjort sitt också. Och det känns nästan än mer sjukt att känna så. Klarar man sig inte utan dator?

Vad har hänt i helgen då? I fredags hoppade Christer och jag in i gröna faran och stack till Hunnebo. Det blev en mycket trevlig kväll som inte alls blev som det var tänkt men ändå. Hårdrock hemma hos familjen Nilsson/Losbäck går inte av för hackor.

I lördags var det avslutning för Gruvan. Okej att det är sjukt gütt väder nu men jag tycker ändå det borde varit mer folk. Hur som helst så hade vi som var där mästerligt trevligt. Och fulla blev vi också. Grabbarna i M.A.N visade sig vara mer arga än vad jag trodde. Inte arga på riktigt alltså utan bara musik-arga. Bra gung, bra attityd och riktigt duktiga musiker. Synd för er som inte var där. Ni missade en riktigt bra spelning.

Igår blev det som det blev. Inte många knop kan man väl säga. Lite uteservering. Lite soffa. Och massa sova. Hade ett udda samtal igår också. Eller så är det bara jag som inte fattar. Hur som helst var det trevligt. Och intressant.

Jobb för Tomas idag. Sen är det tre dagars ledighet.

Sju arbetsdagar kvar till semester!

23 dagar kvar till Graspop!

Tomas klarar av att bara dricka öl på krogen!

Hårdrock och bondage på er.


Fuelhead - Fuck You (delvis inspelad i Gruvan på GG)

Kommentarer
Postat av: Mary

ibland kan det vara så att du inte fattar saker, men din ursäkt: du e kille!;) bra att du inte dricker annat än öl på krogen de e ett smartdrag, själv kan ja ju inte säga att jag har hållt det vadet...men ingen superfest i helgen iaf så de e bra...men på lörda blir det! ha de!

2008-06-02 @ 20:43:43
URL: http://mariios.blogg.se/
Postat av: Annelie

Bloggande och datorer är droger. Intet mindre.

2008-06-02 @ 22:12:23
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: malin

Ååå Andreas med 80-tals rösten (det var inte negativt)och jag kan inte låta bli att tänka på Ulf på högstadiet när de släppte singel med wildness :) superblond pudelfrilla och smal som en tarm.

Söta !

2008-06-04 @ 10:11:17
URL: http://mallanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0