Det är nära nu

Jaha. Sista dagen då. Sen väntar ledighet. Hela 504 timmar. Ska bli riktigt skönt. Och mitt i allt ska jag sticka iväg Belgien och debutera på Graspop Metal Meeting. 85.000 apsnygga människor på ett och samma ställe. Ska bli grymt.

Tycker synd om Schweiz. Fast kan man inte knyta ihop säcken så kan man inte. Turkarna gjorde det bra. Det kan man inte ta från dem.

Chippen lirar inte mer i EM. Tråkigt. Jag har i och för sig hela tiden velat ha Sebastian Larsson på högerkanten men Wilhelmsson har faktiskt varit bra det senaste. Jag har även glömt att berömma Daniel Andersson. Sidleds-Danne. Bortsett Micke Nilsson så var Daniel Andersson vår stabilaste spelare mot Grekland. Skönt för honom att trycka ner allt tvek i halsen på oss. Mitt tips är att han får starta mot Spanien också. Det förtjänar han verkligen.

Det är kul när Tomas ska út och åka. Jag har en tendens till att överdriva packandet. Ska jag vara borta två dagar så packar jag för fyra. Riktigt så illa är det inte den här gången. Men nästan. Och nu ska jag vara borta tolv dagar. Det ni.



Från vänster: Väskan med tre par jeans, ett par army-pants, tre tjocka tröjor, x-antal t-shirts,
kalsonger, strumpor, några shorts, fyra skjortor och en matchtröja. I mitten kostymen,
ytterligare fyra skjortor, typ fem slipsar och ett par skor. Till höger en dator.


Skrattar lite åt mig själv när jag läser innehållet i packningen. Va fan ska jag med åtta skjortor till? Behöver jag säga att jag är sjukt nöjd med att slippa åka buss idag?

Tänkte avsluta med att tjata lite om kvällens realisation. Mellan åtta och tio ikväll är det alltså 50% på all musik hos CD-specialisten. Kan väl också nämna att vi har 20% på allt som inte redan är nedsatt. Eller möbler. Tror nog att ni kan hitta en del schyssta grejer. Vad sägs om en Kitchen Aid för 4.800:-. Det är väl inte så illa?

Drygt tio timmar till semester.
Två dagar till Sverige - Spanien.
13 dagar till Graspop.

Trots allt så är livet rätt bra nu.




Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

Kommentarer
Postat av: malin

Haha. Tolv dagar i Bovall och 8 skjortor. Du e ju värre än värst.

2008-06-12 @ 18:16:06
URL: http://mallanp.blogg.se/
Postat av: Annah

En kitchen aid va? ja,hade tänkt att hitta mig en mänsklig sån som man kunde ha till mer grejer ler...men d går ju sådär så ja kanske ska köpa mig en sån för 4800kr istället... hmm.. e nog lättare än den andra sorten iaf! skrattar

2008-06-12 @ 20:33:00
Postat av: Mary

hoppas ni får det bra där borta då! många skjortor va de....men det är ju som disco-kjell han har ju också så många skjortor med sig, iofs byter han alla på EN kväll;)! ha de gött! kram!

2008-06-12 @ 20:54:32
URL: http://mariios.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0