Poppa popcorn

Tjeckien - Schweiz 1-0. Portugal - Turkiet 2-0. Inga större överraskningar. Fick vi några svar då förutom att favoriterna pallade för trycket första dagen? Jo det tycker jag. Tjeckien kommer inte vinna EM om inte något speciellt händer. Schweiz kan mycket väl skrälla i grupp A. Om inte Alexander Frei är allvarligt skadad. Portugal kanske kan ta det där efterlängtade guldet trots allt. Inga sura miner och gnäll inom laget som det brukar när det går lite trögt för portugiserna. Och Ronaldo. Ja vad ska man säga. Har aldrig gillat honom men det är svårt att blunda för den tekniken och speluppfattningen.

Imorgon Österrike mot Kroatien och Tyskland mot Polen. Kan bli både vin och vatten det där. Österrike - Kroatien känns så där het på förhand medans Tyskland - Polen kan urarta till världskrig. Kanske mer utanför plan än på men ändå. Tydligen har de satt in 2000 extra poliser efter den lilla lustifikationen i en polsk tidning häromdagen.

Igår kväll lät det som en riktigt smart idé att traska ut idag också. Nu känns den inte lika klockren. Tomas kommer med andra ord sätta på en film och ligga kvar i soffan. Även om det lockar väldigt mycket. Att socialisera sig alltså. Fint sällskap hade man fått men. Soffan blir bra.

Krismöte i svensklägret efter att Zlatan sagt att han skulle vilja se Fredrik Stoor och Sebastian Larsson i startelvan. Allvarligt. Vad är problemet? Spelar det någon roll vilka Zlatan vill se i startelvan? Blev Nichlas Alexandersson och Chippen sura på Zlatan för att han sa så? Jag skulle inte tro det. Och om så är fallet så har Lagerbäck svåra problem att ta tag i.

Snart kliver Poison upp på scen. På Sweden Rock. Kalaset ska avslutas. Efter 93 samtal, 38 bild- och videomms och 723 sms har den värsta ångesten lagt sig. Men fan ta den som hindrar mig från att åka nästa år. Inte ens jag själv kommer klara det. För de som varit där tror jag att festivalens höjdpunkt precis bevittnats. Avantasia. Min gode vän Magnus ringde och gav mig lite live-ljud. Tack Magnus. Du är en sann vän du.

Om jag har riktigt mycket tur så kan det bli popcorn imorgon. Jag vill nog att det ska bli popcorn imorgon. Tror jag.

Hårdrock, film och John Blund på er!


Avantasia - Lost In Space

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0