Redo att prata pension?

Det är inte långt kvar nu. Ska bara jobba tio timmar imorgon. Sen är det tre veckors frihet. Ska bli grymt skönt. Det behövs. Känner att det är välbehövligt att komma bort från Uddevalla lite. Komma hem till familjen och få andas lite havsluft. Det har hänt så mycket det senaste året som måste rensas bort.

Idag har iPoden åkt på så fort jag haft en ledig stund. Har behövt musiken idag. Mycket. Metallicas två första har snurrat. Det är verkligen skönt att ha "säkra kort" att falla tillbaks på. Det finns fantastiskt mycket bra ny musik. Men när vissa känslor infinner sig är det gamla klassiker som gäller. Idag har det varit en sån dag.

Ikväll ska det packas. Och det sista ska städas undan. Mor ringde förut och sa att jag blir hämtad imorgon. Det är bra. Jag tycker inte om buss. Innan avfärd ska det dock handlas billig musik. CD-specialisten på Torp har 50% på all musik mellan åtta och tio imorgon. Det är dagens gratistips.

Dagens EM. Portugal spöade Tjeckien med 3-1. Nu såg jag bara sista kvarten så jag kan inte uttala mig om det var rättvist eller inte. Men en sak är säker. Det luktar guld för Portugal.

Snart Schweiz mot Turkiet. Jag kommer hålla båda tummarna för Schweiz. Dels för att jag tycker de är värda tre poäng efter första matchen. Och dels för att Turkiet hamnar i samma fack som Italien och Grekland.

Egentligen ville jag ge er Metallicas Fade To Black nu. Men jag såg precis världens grymmaste reklam. AMF pensions reklam med Pretenders låt I'll Stand By You. Finns det någon mer feelgood-reklam? Jag kan verkligen känna den lycka som gamlingen känner. Det är stort! Och det är nästan så att man känner sig mogen för att börja pensionsspara. Fast bara nästan.

Hårdrock!


AMF Pension

Kommentarer
Postat av: Annelie

Mäh. Havsluft. Ge mig.

2008-06-11 @ 22:14:07
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: malin

Jag ska till Hunnebo och lägga i båten idag. Det känns skönt.



Föresten..Hur mycket rikare blev ni på matchen?

2008-06-12 @ 08:16:51
URL: http://mallanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0