Finns det något mitt i mellan?

Möte. Möte. Möte. Det är ungefär det som tar upp Tomas tid just för tillfället. Dock är det slut med förmiddagsmöten numera. Imorgon börjar jag jobba som "vanligt folk". Måndag till fredag. Sju till fyra. Eller snarare sju till när vi är klara. Ska bli grymt.

Nästan en vecka för sent men nu är det helt klart. Sabaton kommer lira i Uddevalla trots allt. GG skrotade ju all hårdrock men i en veckas tid har vi jobbat för att rodda ihop det här arrangemnaget. Det kan vara mer trögjobbat än vad man tror. Igår blev det dock klart att vi kör Falun-grabbarna i Folketshus här i Uddevalla. Nu blir det en en-dags-festival med sju lokala band som inleder festligheterna. Mer info hittar ni här [www.rockstad.se] om några dagar.

Nu hoppas vi på bra med folk för då kan vi börja planera för nästa evenemang. Backyard Babies var också planerade till GG men... Ja ni kan historien nu. Om det blir ett lyckat arrangemang med Sabaton så finns det goda chanser att även få se Backyard i Uddevalla nästa år.

Igår fick jag det bekräftat som jag misstänkt ett tag. Vi behöver inte gå in på vad det handlar om i detalj. Men stålbad för Tomas i ett par månader lär det bli. Och idag fortsatte undanflykterna. Undrar vad det är imorgon? Nageltrång kanske?

Frågan om hur länge Tomas kunde nöja sig med ett jobb har fått ett svar. Inte ens tills han började jobba på sitt nya jobb. Oväntat? Nej inte speciellt. Förhandlade i princip klart idag. Ska bli kul att gå "back to basic".

Jag är en av de personer som älskar meningen "vad var det jag sa". Kul att halva Uddevalla kan skratta och säga exakt så till Tomas nu.

Ikväll blir det att snickra affisch. Det är lite bråttom nu. Tre veckors marknadsföring är i normala fall alldeles för lite. Men det här ska gå. För er som är nyfikna så säljs förköp på Mittemot GG. Cafét ni vet. Från måndag ligger plåtarna där. 170 riksdaler får ni hosta upp.

Ett sjukt stort plus igår alltså. Men sen ett minst lika stort minus. Vart tog det så svenska lagom vägen?

Trevlig onsdag säger Tomas.

Hårdrock!


Sabaton - Cliffs Of Gallipoli

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat Tompa... men varför folkets hus & inte Carlias Rockbar... där finns ju allt klart. // KIEL

2008-11-26 @ 19:46:44
Postat av: Tomas

Rockbar på Carlia var första alternativet. Men hotellet har bytt ägare och blivit av med sina föråd. Så all "skit" står i Rockbar nu. Därför gick det inte.

2008-11-27 @ 07:43:11
URL: http://tr3tton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0