Då var det nya besked

Hoppla. Var visst ett tag sedan man ritade ner något här. 2 april. Har väl hänt en hel del sen dess. Vi har haft en ganska trevlig allsvensk premiär. Vi har haft två matcher med Liverpool. En grymt trevlig och en bedrövlig. Och så har man varit på bio och sett popcorn-film. Och naturligtvis jobbat lite.

Har varit en sjuk vecka på jobbet. I tisdags släppte vi en rea-katalog. Och oj då. Folk skulle nog köpa hundbajs eller en nedspydd gatsten bara det var tillräckligt billigt. Har blivit massa övertid vilket jag iofs inte gnäller på. Jag har ju bara fem dagar betald semester på grund av alla jobb-byten. Nu har vi stängt i fyra dagar men Tomas åker på att åka dit imorgon ändå. Vi har ju som sagt en webshop från 1800-talet så saldot måste kollas manuellt. Ska bli skönt om en månad eller två när det nya systemet är installerat.

Blev dubbelpass på Butlers den här veckan. Skärtorsdag och långfredag. Igår var det väl sådär. Igen. Fast jag hävdar fortfarande att det blir bättre. Männsikan är ju av hävd lite trög och trögfattad när det gäller att ändra på sig. Folk i Uddevalla verkar vara någon form av über-människor. Har inte kollat men är helt säker på att det köas utanför GG fortfarande trots att det stängde för snart två veckor sedan.

Igår blev det också klart att det blir festival i sommar. Tänk om man kunde sluta vela någon gång. Dock så hade det inte blivit festival om det inte varit för Susanne som leker räddande ängel. Tack för det. En härlig vecka i Norje är med andra ord inplanerad.

På söndag är det hemmapremiär. Gefle brukar vara en svår nöt men i premiären på Söderstadion ska de få pisk.

Och imorgon är det bara vinst som räknas för Liverpool.

Nu!? Är det fika på Rådhuset som gäller.

Dagens Spotify-tips: http://open.spotify.com/user/rokkstar/playlist/4q2iwy2rf1MW0Dm5vb3Ffk

Tur att det blev tredagars plus biljett till onsdagen. Uriah Heep, Amon, Blaze och vem hade kunnat leva med att missa Hysterica!?


Hysterica - Girls Made Of Heavy Metal

Kommentarer
Postat av: Annah

Hmm...känns som det saknas nån information om vad som hänt i "världen" sen du bloggade sist? skrattar

SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!

2009-04-10 @ 13:46:40
Postat av: Susanne

Ett halvår i norGe som ger en vecka i norJe...Lätt värt all fisk i havet! ;) Att leka räddande ängel e alltid kul! You´re welcome...

2009-04-17 @ 17:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0