Forza!

45 minuter spelade av Hammarby-Gefle. 1-1 och det känns så där. Naturligtvis var det Hasse Berggren som gav Gefle ledningen efter bara tio minuter. Tror att vi har haft 75% av bollinnehavet men skapar vi inget så kan det ju inte heller blir så många mål. Gött att Charlie fick trycka dit kvitteringen innan paus. Hade kunnat bli riktigt jobbigt att jaga mot ett försvarande Gefle i andra.

30-årsfesten igår då? Jo det blev rätt okej till slut ändå. Fri dricka gjorde ju sitt. Helén var snällaste tjejen och hämtade. Sen blev det efterkalas hos Benny. Där tyckte Tomas tydligen att det var en bra idé att sova. Blev bara lite trött på mig själv när jag vaknade imorse. Men promenaden hem och lite resorb innan sängen gjorde nog susen tror jag. Är pigg som en.. Hmm.. Säger man lärka? Pigg i alla fall.

Dags att förflytta sig till soffan igen. Andra halvlek coming up. Sen blir det grill hos Fredrik och Kicki.