Härliga lördag

Jo men det blev en fyra timmar på jobbet. Hade budgeterat med två. Kanske tre. Men det sket sig alltså. Missade därmed första kvarten av Liverpool-Blackburn och naturligtvis gjorde Torres ett av världens snyggaste mål då. Igen. Fick sen se ett Pool som spelade vädligt mycket bättre än vad de gjorde i onsdags. Det krävdes väl kanske inte så mycket i och för sig. Sen gör vi ju tre mål till och härliga 4-0. Kan bli väldigt viktigt att ha en bra målskillnad när vi summerar säsongen.

Nu ska det plockas lite i skivbacken. 30-årsfest ikväll och då funkar nog inte allt som finns där för tillfället. Plus att det ska slängas ner lite mer dynga. Medelåldern kommer tydligen vara en bra bit över 30 i början så det får väl bli Lasse-Stefans och Sven-Ingvars de första timmarna. Kan bli en intressant kväll det här. Tror inte det blir en mellankväll utan antingen sjukt drag eller hur avslaget som helst. Känner en viss press att se till så det blir alternativ nummer ett.

Hade ett halv öga på Blodvitt mot Djyrgården också. 6-0 till göteborgarna. Vad pysslar blåränderna med? Bara för att man kontrakterat en kille som bara tränat damer behöver ju inte laget uppträda som ett sådant. Eller? Fast som bajare njuter jag ju givetvis. Lite.

TV:n är på och vi håller lite extra på Sunderland idag. Även om det känns lite som mission impossible för the saints så har ju bottenlagen skrällt förut.

Håll tummarna!


YNWA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0