Uddevalla gillar gratisgrejer

Det blåser i Uddevalla. Ganska mycket också. Dock har vi klarat oss ifrån massa regn. Lite har det regnat också men hej. Det måste det ju göra överallt. Förstår faktiskt inte vart det kommer ifrån att Uddevalla skulle vara regnets huvudstad. Det är väl Borås som är det?

Äntligen har Uddevalla visat sig vara bättre än Trollhättan. Grannstaden brukar slå oss i de flesta tävlingar som vi ställs mot varandra. Men idag kom en seger för korpstaden. I att fika. 1577 personer tog sig till Kungstorget för att fika. Naturligtvis var det gratis. Hade det kostat så mycket som en femma hade vi nog kunnat halvera den siffran. Om Tomas var där? Självklat. Det var ju gratis som sagt.

Har varit uppe i Färgelanda och riggat anläggning med bror nu. Är hemma för att få i oss en bit mat och bevittna lite fotboll innan det ska deejay:as på reunion-kalaset. 55 personer ska det tydligen bli. En del var gravida och vissa skulle ha med sig barnvagn. Får väl hoppas på att grabbarna håller uppe stämningen då. Hur bror ska överleva fyra timmar i Dalsland utan internetpoker ska bli intressant att se.

Sport ja. Det känns riktigt avlägset att Pool ska knipa ligan i år. Tre matcher kvar och tre poäng upp till äcklen som leder. Och dessutom en match mer spelad för oss så... Ja det ser riktigt tungt ut. Men hoppet är det sista som överger oss. Ikväll ska West Ham besegras och imorgon håller vi tummarna för Mancherster. City!

Dusch, rakning, pizza och fotboll. Sen blir det träskor, grovsnus och träsprit. Och imorgon ska det bli löpträning med lillebror. Undrar om storebror vill hänga på?

Hårdrock på er!


Five Finger Death Punch - Never Enough

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0