V som i seger!



Så jävla skönt med tre poäng igår. Inget av lagen var särskilt bra men det var helt klart mer välförtjänt än i söndags. Igår fanns det ju något som kunde kallas för eget spel. I alla fall i andra halvlek. Och vi kunde göra mål utan Charlie. Kan ju vara bra att veta eftersom han kommer vara borta några matcher nu. Och Igor Armas kan visa sig vara viktigaste värvningen på väldigt länge. Nu kanske man inte ska ropa hej ännu. Det är ju trots allt 20 matcher kvar.

Lovade ju att ge er de fem första punkterna av listan på vad jag absolut inte ska missa på Sweden Rock i år. Så. Här går.

  • In Flames
  • Twisted Sister
  • ZZ Top
  • Jon Oliva's Pain
  • Uriah Heep
Motivering: In Flames, ZZ Top och JOP har jag aldrig sett. In Flames? Ja det är faktiskt så. Vet inte varför det har blivit så men det är fakta. Dessutom har göteborgarna lovat största showen någonsin så det ska bli kul. ZZ Top kan nog vara sista chansen faktiskt och Jon Oliva är ju Savatage och eftersom det verkar som att man aldrig kommer få se de gamla hjältarna får jag absolut inte missa Mr Savatage. Det sägs att det är sista turnén för Twisted Sister med smink. Det vill man ju definitivt inte missa. Dessutom var det sjukt magiskt när de hade världspremiären av återföreningen på Sweden Rock 2003. Otight som bara den. Men magiskt bra ändå. Uriah Heep är ett annat band som var grymt bra 2003. Hmm. Undrar om inte 2003 kan vara bästa året so far. Hur som helst. Jag tänker inte missa det.

Sådär. Det var de första fem punkterna. Det blev bara band idag. Imorgon bjuder jag på fem punkter till. Då blir det något mer band men också lite mer saker runt omkring. För tro det eller ej men det är nästan som så att musiken kommer farligt nära andra plats när man drar på festival.

Ledig dag idag. Har tillbringats på Cactus, Rådhuset och nu snart fotboll i soffan med bror. GAIS mot blodvitt. Egentligen hoppas jag ju att makrillarna smiskar dit blåränderna. Men samtidigt är det ju bra för oss om Göteborgs Atlet och Idrottssällskap får stryk idag. Efter en tredjedel av serien måste man nog ändå inse att vi tillhör bottengänget i år. Skrapet så att säga.

Ikväll blir det tydligen skräckis och alkohol hos Helén. Kan bli värt. Lite trögt bara att det är upp tidigt ur sängen imorgon.

Någon mer än Tomas som ska jobba imorgon?

Nu är det så få dagar kvar så nu får jag börja skriva med bokstäver.

Tio dagar kvar till avfärd.. 319 timmar kvar tills Twisted Sister kliver upp på scen..


Twisted Sister - Burn In Hell (live @ Wacken 2003)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0